Qendra rekreative ”Gërmia” mirëpret 70 të rinj

Për katër ditë, 70 fëmijë nga tri qendra burimore të Kosovës dhe dy  shkollave të rregullta të Prishtinës, qëndruan së bashku në Qendrën Rekreative,”Gërima” në Prishtinë. Qëllimi pse u  bënë bashkë këta  nxënës është socializmi dhe bashkëveprimi. Nxënësit, mësimdhënësit dhe organizatorët e kampit janë të kënaqur me miqësitë e krijuara mes vete. /21Media

 

Back to top button