Kryeministri, Avdullah Hoti ka thënë se marrëveshja me Serbinë e arritur në Shtëpinë e Bardhë e fuqizon shtetin e Kosovës dhe nuk cenon sovranitetin e vendit.

Hoti ka përsëritur qëndrimin e tij se në dialogun më Serbinë, e vetmja temë që do të diskutohet është ajo për njohje reciproke./21Media

Përgatiti: Burim ZARIQI
Kamera: Sahit TROSHUPA