Lëvizja Vetëvendosje ka vazhduar me kritikat për arritjen e marrëveshjes për normalizim ekonomik në Serbinë.

Zotimet në Washington kjo parti opozitare po i konsideron si të dëmshme dhe siç thonë qeveria Hoti është e paligjshme dhe nuk mund të negociojë në emër të vendit./21Media

Përgatiti: Kujtesa Bajrami – Fana
Kamera: Lulzim Fana