Hoti premton transparencë në implementimin e pakos për rimëkëmbje

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

Takimi i parë i Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime

Kryeministri, Avdullah Hoti, gjatë fjalës së tij në takimin e parë të Këshillit Kombëtar për Ekonomi dhe Investime, tha se pakoja për rimëkëmbjen ekonomike do të zbatohet me përfshirjen e plotë të këtij këshilli.

Hoti po ashtu vuri në pah se këshilli do të jetë i përfshirë edhe në përgatitjen e kritereve dhe komisionet vlerësuese për shpërndarjen e fondeve të pakos për rimëkëmbjen ekonomike.

Ndjekim deklaratën e tij.