Raporti i 24 orëve të fundit nga IKSHPK

Raporti i 24 orëve të fundit nga IKSHPK

Zyrtarët e institucioneve shëndetësore gjatë një konference me gazetarë  në Prizren, njoftuan për 13 të vdekur dhe 158 raste të reja me koronavirus, të regjistruara brenda 24 orëve të fundit në  Kosovë./21Media