Në ditën kur Kosova votoi për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, kandidati për kryeministër nga Partia Demokratike e Kosovës, Enver Hoxhaj, publikoi një fotografi me djalin e ish-presidentit, Hashim Thaçi, dhe djalin ish-kryetarin e PDK-së, Kadri Veseli.

“Me djemtë e heronjve të gjallë të luftës dhe të paqes, Endritin dhe Klestorin!”, ka shkruar Hoxhaj krahas fotografisë në Facebook.

Në Kosovë ka përfunduar procesi i votimit për zgjedhjet e parakohshme parlamentare, por ende nuk kanë dal rezultatet preliminare nga KQZ-ja/21Media

Me djemtë e heronjve të gjallë të luftës dhe të paqes, Endritin dhe Klestorin!

Posted by Enver Hoxhaj on Sunday, 14 February 2021