Miku i madh i shqiptarëve, Eliot Engel pas 32 vjetësh largohet nga kongresi amerikan.

Ndaj Engel është shprehur falënderues kryetari në detyrë i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Enver Hoxhaj.

Hoxhaj ka shkruar se është përjetësisht falënderues ndaj Eliot Engel.

“Përjetësisht falënderues ndaj mikut të madh të shqiptarëve Eliot Engel! Autoritet i pazëvendësueshëm politik dhe moral për të vërtetën për Kosovën dhe shqiptarët në Amerikë dhe më gjerë!”, ka shkruar Hoxhaj.