Lideri i Partisë Demokartike të Kosovës, Enver Hoxhaj pas takimit me Presidenten e Kosovës, Vjosa Osmanin tha se PDK-ja e sheh 31 tetorin si datë të duhur për zgjedhjet lokale.

“Mendojmë se institucionet që merren me organizimin e zgjedhjeve, KQZ-ja e institucionet tjera, duhet të kenë mjaft kohë që procesi të jetë i përgatitur mirë dhe në këtë drejtim kemi kërkuar si datë ku mund të mbahen zgjedhjet lokale, 31 tetorin. Është brenda afatit kushtetutes”, ka thënë Hoxhaj.

Osmani sot pritet të takohet edhe me partitë tjera politike për të diskutuar për temën e njëjtë. /21Media