Udhëheqësja e Iniciativës së Bashkuar nga komuniteti boshnjak, Adriana Hoxhiq në emisonin “Click” të RTV21 vendimin e djeshëm të PZAP-së ku ia anuloi votat në vendbanimet me shumicë serbe e ka quajtur skandaloz.

“PAZP ka bërë shkelje, është një vendim skandaloz ku shkelet kushtetua nuk respektohen ligjet sepse kushtetua jone ja lejon dhe mundëson qytetarit qe ta shfrytëzoj vullnetin e vet”, ka thënë Hoxhiq./21Media