Hoyt Yee në Tiranë në përpjekje për marrëveshje pozitë-opozitë

Yee : “Nuk ka platformë amerikane, mbështesim paketën e  negociatorit McAllister”

Zëvendës ndihmës sekretari i Shtetit për Evropën dhe Azinë, Hoyt Brian Yee, po bën përpjekjet e fundit për të arritur një marrëveshje politike midis mazhorancës dhe opozitës për zgjedhjet parlamentare në Shqipëri.  Yee ka thënë se nuk ka një platform amerikane, por se mbështet paketën e ofruar nga negociatori europain David McAllister. Sipas tij, SHBA do të njohin çdo zgjedhje, e cila do të certifikohet nga KQZ, OSBE/ODIHR dhe vëzhguesit ndërkombëtarë.

 

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button