Njohësi i sigurisë, Nuredin Ibishi mendon se qasja në informacione përmes sistemeve amerikane që janë paraparë në marrëveshjen e Washington-it, është e mirëseardhur për institucionet e sigurisë në Kosovë.

Ky bashkëbisedues shpreh pikëpamjen se këmbimi i informacioneve ofron siguri më të madhe në vend dhe rajon./21Media