“Idile të rëndomta të jetës moderne” e hapur në Galerinë Kombëtare

“Idile të rëndomta të jetës moderne” e hapur në Galerinë Kombëtare

“Idile të rëndomta të jetës moderne” e artistit Jeton Gusia, vazhdon të jetë e hapur në Galerinë Kombëtare të Kosovës.
Kjo ekspozitë u hap më 8 nëntor dhe do të jetë e hapur deri në fund të këtij muaji, konkretisht më 30 nëntor.
“Idile të rëndomta të jetës moderne” është e kuruar nga Blerta Hoçia./21Media 

Back to top button