Ilir Murtezaj është rikthyer në postin e drejtorit të Përgjithshëm të Administratës Tatimore të Kosovës (ATK), pasi që në muajin tetor të 2020-ës ai ishte shkarkuar nga kjo pozitë nga kryeministri në detyrë Avdullah Hoti.

Rikthimin e Murtezaj në ATK e kanë bërë të ditur nga ky institucion.

“Nga sot Ilir Murtezaj rifillon punën në pozitën e drejtorit të Përgjithshme të Administratës Tatimore të Kosovës, bazuar në Vendimin NR. 302/2020, të marr nga Kryeministri i Republikës së Kosovës Avdullah Hoti, për rikthimin në pozitën e drejtorit të Përgjithshëm të ATK-së Ilir Murtezaj”, thuhet në njoftim.

Murtezaj sot ka mbajtur takimin e parë me menaxhmentin e lartë të ATK-së për këtë vit, në të cilin janë diskutuar planet dhe aktivitetet për vitin 2021, si dhe shumë projekte të tjera, të cilat do të vazhdojnë të finalizohen gjatë këtij viti./21Media