Imazhet që ndriçojnë zemrën

Një studim ka zbuluar se buzëqeshja mund të mashtrojë trurin tonë për të besuar se jemi të lumtur, gjë që mund të rezultojë në ndjenja reale lumturie. 
Në fund të fundit, lumturia është një vendim i ndërgjegjshëm që ne zgjedhim të marrim çdo ditë. Fotot emocionuese janë një nga mënyrat më të adhurueshme dhe më efikase për të shtuar pak shkëlqim në jetën tonë. Sidomos nëse shohim foto të fëmijëve të pafajshëm, prindërve të dashur ose lidhjeve të vërteta që njerëzit ndajnë me kafshët e tyre shtëpiake./21Media

Back to top button