Inaugurohet Këshilli për Demokraci dhe të Drejta të Njeriut

Synohet bashkërendimi institucional për fuqizim të demokracisë
U inaugurua Këshilli për Demokraci dhe të Drejta të Njeriut, i themeluar nga presidentja Vjosa Osmani. Përmes këtij këshilli synohet bashkërendimi institucional për fuqizim të demokracisë./21Media

Back to top button