Infermierët në grevë njëorëshe

Nëse nuk realizohen kërkesat e tyre do të përshkallëzojnë veprimet sindikale
 Infermierë, mami dhe profesionistë të tjerë shëndetësorë të sektorit publik mbajtën grevë njëorëshe para drejtorisë së Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës, duke kërkuar rritjen e koeficientit të pagave në 7.1, pagesën e ndërrimit të natës nga 18 në 36 euro si dhe pagesën për festa dhe vikende./21Media

Back to top button