Infermierët të pakënaqur me projektligjin e ri të pagave (Video)


Kërkojnë trajtim të njëjtë me fizeoterapeutët dhe logopedët

Projektligji për pagave vazhodn të jetë në diskutim. Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve të tjerë shprehën pakënaqësi Keshtu deklaroi Përparim Berisha, kryetar i Sindikatës së Infermierëve./21Media

Back to top button