Ish-ministra e deputetë do të intervistohen lidhur me privatizimin në Kosovë

Hoxha: Të verifikohen dhe pronarët e ndërmarrjeve.- Çeku: Janë edhe dy grupe, hulumtues e gazetarë    

Rreth 17 persona, të profileve të ndryshme, do të intervistohen nga Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë. Ish-ministra e deputetë, si dhe drejtues të AKP-së, do të intervistohen, nga java e ardhshme./21Media

Back to top button