Ish-ministrja Sadiku ankohet se ka persona që paguhen pa shkuar në punë!

1 min read

Ministri i financave Hekuran Murati para komisionit parlamentar 

Ministri i Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati bashkë me Auditoren e Përgjithshme, Vlora Spanca kanë raportuar para  anëtarëve të Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike në lidhje me raportin vjetor të auditimit për vitin 2020./21Media