Ja pse thashethemet janë të mira për jetën shoqërore

Thashethemet janë diçka që ne e lidhim me njerëzit ziliqarë që janë xhelozë për të tjerët dhe pëlqejnë të përhapin thashetheme. Pavarësisht nëse është duke diskutuar pamjen e dikujt apo duke u tallur me fatkeqësitë e tij, ne e shohim atë si diçka negative. Por në realitet, nuk është aq keq sa mendojmë, dhe madje mund të na sjellë dobi, shkruan bright side.
Thashethemet nuk duhet të jenë negative.

Thashethemet madje mund të jenë të dobishme.

Studiuesit krijuan një lojë për të testuar meritat e thashethemeve.

Ne nuk mund të mësojmë gjithmonë për sjelljen e dikujt në herën e parë në jetën reale, pjesëmarrësit duhet të mbështesin në informacionin që anëtarët e tjerë të grupit të ndajnë privatisht me ta. Ky informacion do t’i ndihmojë ata të vendosin nëse duan të luajnë përsëri së bashku.

Back to top button