Jasharaj: Qeveria të ulet dhe të bisedojë me sindikatat

Sindikatës së Bashkuar së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës vazhdon të insistojë në kërkesat e tyre. Ata po kërkojnë dialog me Qeverinë dhe nëse kjo nuk do të ndodhë brenda 15 ditëve, nuk premtojnë se në shtator do të nis mësimi, pasi mund të ketë grevë. Kryetari i Sindikatës së Bashkuar së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës, Rrahman Jasharaj, tha se mundësia e fundit për të pasur një dialog me Qeverinë është ndërmjetësuesi ligjor, i cili e ka për obligim t’i dërgojë Qeverisë një letër dhe të insistojë për dialog.

Back to top button