Jehona e një pajtimi në Kuvend!

Miratimit të projektligjit për rimëkëmbje ekonomike e mirëpresin Oda Ekonomike Amerikane dhe Oda e Afarizmit

Organizatat që tubojnë bizneset e përshëndetën miratimin e projektligjit për rimëkëmbje ekonomike. Mirëpo, njëkohësisht vlerësuan se ky vendim është dashur të merrej më herët. Po ashtu, kërkuan që Qeveria edhe në të ardhmen t’u dalë në ndihmë bizneseve, të dëmtuara nga Covid-19.(Teksti-Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Lulzim FANA)/21Media

Back to top button