Pandemia Covid 19 “ngulfat” bizneset në Ferizaj

 Ndikimi i ligjit për rimëkëmbje ekonomike në biznese

Pandemia Covid 19 dhe mungesa e ndihmës nga institucionet e Kosovës po u sjell dëme të mëdha bizneseve në komunën e Ferizajt e veçmas grave. Me ligjin e rimëkëmbjes ekonomike shtohen gjasat që bizneset ta marrim veten.(Teksti- Bahtir CAKOLLI, kamera- Sahit TROSHUPA)./21Media

Back to top button