Kosova drejt stabilizimit ekonomik!

Kuvendi miratoi projektligjin për rimëkëmbje ekonomike – 72 vota për, asnjë kundër, asnjë abstenim

Me 72 vota për dhe asnjë kundër u miratua projektligji për rimëkëmbjen ekonomike në seancën e sotme të Kuvendit të Kosovës. Para këtij votimi, kishte debat mes deputetëve të partive në pushtet dhe të opozitës./21Media

Back to top button