Kafshët që i kanë milionat në bankë në Michigan

Faqja All About Cats  ka publikuar listën e saj vjetore të kafshëve shtëpiake më të pasura në botë.
Gunther VI

Në krye gjejmë këtë bari gjerman, raca dhe paratë e të cilit vijnë nga linja e gjakut: Gjyshi i tij, Gunther III , ishte i përkëdheluri i konteshës Karlotta Leibenstein , e cila, kur vdiq në 1992, i la një pasuri prej 80 milionë dollarësh. Kjo shumë është rritur shumë dhe aktualisht  vlerësohet  se këlyshi ka rreth 500 milionë dollarë në bankë!
Nala Cat

Kotelja e adhurueshme është një përzierje e persishtes dhe siamezit dhe pasuria e saj vlerësohet në rreth 100 milionë dollarë falë të qenit macja me më shumë ndjekës në rrjet – e certifikuar nga Libri i Rekordeve Guinness – dhe për një kontratë fitimprurëse me një markë për mace. ushqimi, macet.
Olivia Benson

Kotele e këngëtares Taylor Swift është shfaqur në videot e artistes. Ai gjithashtu ka linjën e tij të veshjeve. Ai është macja e dytë më e pasur në botë me një pasuri prej rreth 97 milionë dollarë!
Saida, Sunny, Lauen, Layla dhe Luke

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oprah (@oprah)


Pesë qentë e prezantueses, biznesmenes dhe aktores së famshme Oprah Winfrey do të trashëgojnë afërsisht 30 milionë dollarë për të jetuar të qetë gjatë gjithë jetës.
Jiffpom

Qeni i racës pomeranian është influencuesi më i pasur i qenit në planet, pasuria e të cilit arrin në rreth 25 milionë dollarë. Pronarët e saj paguajnë 32,906 dollarë për secilin prej postimeve të tyre.
Choupette

Kotelja persiane e stilistit të ndjerë të Chanel, Karl Lagerfeld , trashëgoi miliona kur pronari i saj vdiq. Falë kontratave të reklamave dhe modelingut, pasuria e saj aktuale është rreth 13 milionë dollarë.
Kotele persiane e stilistit të ndjerë të Chanel, Karl Lagerfeld , trashëgoi miliona kur pronari i saj vdiq. Falë kontratave të reklamave dhe modelingut, pasuria e saj aktuale është rreth 13 milionë dollarë.
Pontiac

Këlyshi i yllit të paharrueshëm të The Golden Girls , i cili vdiq në vitin 2021, ishte renditur në testamentin e aktores me 5 milionë dollarë.
Doug The Pug

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug)


Këlyshi i shkrimtares Leslie Mosier ka pushtuar rrjetet me butësinë e tij dhe rezultatet nuk kanë vonuar të vijnë: pasuria e tij vlerësohet deri më sot në 1.5 milionë dollarë.

Back to top button