Zv-presidentja e zgjedhur Kamala Harris ka bërë thirrje në Twitter që të marrë fund situata e dhunshme në Kapitol.

“I bashkohem Presidentit të zgjedhur Joe Biden për të bërë thirrje që të marrë fund sulmi në Kapitol, dhe ashtu siç tha dhe ai “të lejojmë që demokracia të ecë përpara”.

Harris ishte në ambientet e brendshme të Kongresit në momentin kur filloi protesta por u evakuua nga forcat e sigurisë.