Kapele mbretërore që janë dizajnuar në mënyrë interesante

1 min read

Gjatë gjithë historisë, gratë mbretërore nuk do mund të shfaqeshin në publik pa një kapele, pasi konsiderohej e pahijshme të tregonin flokët e tyre.

Por në vitet 1950, kjo traditë ndryshoi dhe kapelet tani janë të rezervuara vetëm për ngjarje më formale.

Sot, këto kapele mbretërore kanë vjedhur vëmendjen e të gjithëve për dizajin e tyrë të veçantë./21Media