Kaq kushton prerja e flokëve nëpër botë

Sot, një prerje flokësh është një ndër gjërat më të rëndësishme.
Por, e dini sa kushton një prerje flokësh qoftë për femra apo për meshkuj, në vende të ndryshme të botës? Më poshtë gjeni listën me çmime, duke filluar nga çmimi më i ulët deri te më i larti.
Dukshëm dhe jo pavend, Norvegjia dhe Zvicra janë në listën e vendeve ku një prerje flokësh kushton më shumë se në çdo vend tjetër.
Sipas të dhënave, një prerje flokësh femrave iu kushton më shumë se meshkujve./21Media

Back to top button