Haziri: Ne i kemi problemet e njëjta në territore të ndara.-Ivanoviq: Biseduam për shkëmbimin e përvojave në luftën kundër pandemisë COVID-19

Haziri: Ne i kemi problemet e njëjta në territore të ndara.-Ivanoviq: Biseduam për shkëmbimin e përvojave në luftën kundër pandemisë COVID-19

Në Kamenicë u mbajt takimi i udhëheqësve të komunave të rajonit-lindje. Me këtë rast kryetari i Komunës së Kamenicës Qendron Kastrati dhe ai i Gjilanit Lutfi Haziri nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi, ku nga shtatori dega e shkollës së muzikës do të jetë edhe në Kamenicë./21Media