Stuhia shkaktoi shumë dëme

Stuhia shkaktoi shumë dëme

Të paktën katër persona kanë humbur jetën nga stuhia që goditi Kilin, njoftuan zyrtarët kilianë.

Stuhia ka shkatërruar shumë shtëpi, ka përmbytur rrugët dhe qindra-mijëra njerëz kanë mbetur pa energji elektrike.