Parashihet ndërtimi i brezit të gjelbër përreth Termocentralit Kosova A

Parashihet ndërtimi i brezit të gjelbër përreth Termocentralit Kosova A

Korporata Energjetike e Kosovës dhe Komuna e Obiliqit nënshkruan memorandum bashkëpunimi, i cili parasheh ndërtimin e brezit të gjelbër përreth Termocentralit Kosova A. Ky memorandum përfshinë segmentin që shtrihet pranë rrugës rajonale që lidh Prishtinën me Obiliqin, nga rrethrrotullimi në hyrje të kësaj komune e deri te hyrja 03 e Termocentralit Kosova A./21Media