Thaçi: Janë siguruar pajisje për mbrojtjen e punëtorëve në punë

Thaçi: Janë siguruar pajisje për mbrojtjen e punëtorëve në punë

Korporata Energjetike e Kosovës po angazhohet që të  prodhoj rryme edhe në këtë situate të rendë me koronavirusin. Drejtori i KEK-ut Njazi Thaçi tha për RTV21 se po mbretëron një atmosfere pune dhe energji elektrike do të ketë mjaft. Janë siguruar edhe pajisje për mbrojtjen e punëtorëve nga koronavirusi. Bisedën me z. Thaçi e zhvilloi kolegu Bahtir Cakolli./21Media