Kelmendi:"Qytetarët e Kosovës janë ngopur me gënjeshtra"

Kelmendi:”Qytetarët e Kosovës janë ngopur me gënjeshtra”

Partia Fjala fushatën e filloi në Prishtinë. Kjo parti angazhohet për sundimin ë rendit dhe ligjit në Kosovë dhe luftimin e krimit dhe korrupsionit./21Media