Kërkohet ndihmë për shërimin e 5 vjeçarit, nevojiten vetëm edhe 8 mijë euro

 

Dion Gashi, 5 vjeçar nga Gjilani, vuan nga sëmundja e leukemisë Akute Lymphoblastic dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit.

Shuma e nevojshme për trajtim në Turqi është 140 mijë euro.

Familjarët kanë njoftuar se deri më tani janë mbledhur 132 mijë euro, duke u bërë thirrje qytetarëve që t’iu ndihmojnë në grumbullimin edhe të 8 mijë eurove për shërimin e Dionit.

Llogaria Bankare është në emrin e nënës së Dionit, (Zade Gashit).

Back to top button