Kërkohet njohja e statusit të invalidëve të plagosur në periudhën 1981-1995

1 min read


Kurti: Historia e rezistencës nuk fillon në ’98, kjo kategori duhet trajtuar

Drejtues të Shoqatës së Familjeve të Heronjve dhe Dëshmorëve tё Kombit kanë kërkuar sot nga Kuvendi zgjidhjen e statusit të veprimtarëve invalidë tё plagosur para luftës çlirimtare nё Kosovё. Kryesuesja e kësaj mbledhje të Komisionit, deputetja Tinka Kurti i premtoi kësaj shoqate se do t’i trajtojnë kërkesat e tyre, qoftë edhe përmes organizimit të një debati parlamentar. /21Media