Kërkohet që mallrat esenciale të lirohen nga TVSH-ja

PDK-ja kërkon të hiqet akciza e naftës, të zbritet TVSH-ja, të rriten pagat…
PDK-ja kërkoi nga Qeveria të lirojë mallrat esenciale nga TVSH-ja në periudhë të caktuar, të hiqet akciza e naftës, të zbritet TVSH-ja dhe të rriten pagat./21Media

Back to top button