Kastrati: Të zvogëlohet burokracia për subvencione.-Halitaj: Kemi 300 këshilltarë publik e privat në bujqësi

Kastrati: Të zvogëlohet burokracia për subvencione.-Halitaj: Kemi 300 këshilltarë publik e privat në bujqësi

Shtimi i numrit të inspektorëve dhe këshilluesve bujqësor po shihet si nevojë urgjente për rritjen e sigurisë ushqimore në Kosovë. Kështu u tha në debatin “Prodhimi vendor dhe tregu i BE-së”,  ku po ashtu u theksua nevoja për rritjen e cilësisë së  prodhimeve, si kusht për tregun Evropian./21Media