Vazhdojnë pengesat në eksportin e mallrave në Shqipëri

Limaj: Kemi kërkuar që malli i Kosovës të mos futet në skaner.-Denaj: Çështja e skanerit do të zgjidhet deri në fund të qershorit.-Shala: Bizneset kosovare po përballen me barriera 

Vazhdojnë pengesat në eksportin e mallrave të Kosovës në Shqipëri. Disa nga barrierat janë procedurat e zhdoganimit, skanimi,  noterizimi i analizave dhe pagesa në Rrugën e Kombit. Këto u bënë të ditura në forumin ekonomik mbarë-shqiptarë që u mbajt në Tiranë, me temën “Mundësitë dhe sfidat e marrëdhënieve tregtare Kosovë-Shqipëri”./21Media

 

 

 

 

Back to top button