Këta janë 10 njerëzit më të pasur në botë

“World of Statistics” ka publikuar një listë me emrat e 10 personave më të pasur në botë.

Listën si njeriu më i pasur në botë e kryeson francezi Bernard Arnault i cili posedon 227 miliardë dollarë.

Pas tij renditen amerikanët Jeff Bezos me 196 miliardë dollarë, Elon Musk me 193 miliardë dollarë, Mark Zuckerberg me 178 miliardë dollarë, Larry Ellison me 158 miliardë dollarë,  Warren Buffet me 136 miliardë dollarë dhe Bill Gates me 131 miliardë dollarë.

Në treshen e fundit si personat më të pasur në botë renditen Steve Ballmer me 126 miliardë dollarë, Larry Page me 123 miliardë dollarë dhe i fundit Sergey Brin me 118 miliardë dollarë.

Këtë listë “World of Statistics” e ka publikuar në platformën “X”./21Media

Back to top button