Këtë javë rikthehet DocFest

1 min read

Festivali i dokumentarit, DocFest do të hapet më datë 29 të këtij muaji, në Sheffield.

DocFest i parë u mbajt në qytet në vitin 1994, gjersa u shfaqën 42 filma.

Organizatorët u shprehen entuziast që DocFest është rikthyer dhe nuk shqetësohen farë për çështjen e grevës.

Festivali dinamik do të jetë në mjedise në të gjithë qytetin deri më 28 qershor.

Ashtu si filmi, televizioni, teknologjia dhe arti i zakonshëm dokumentar, festivali i këtij viti sheh gjithashtu nisjen e sezonit të kulturës të Këshillit Britanik dhe Institutit Ukrainas.

Ngjarja do të mbahet në Kopshtin Dimëror të Sheffield nga viti 1830-2000 BST të premten dhe do të përfshijë filma dokumentarë dhe vepra arti, ngjarje dhe aktivitete ukrainase./21Media