Kiana e Albini në Lojërat Olimpike Dimërore

1 min read

Albin Tahiri dhe Kiana Kryeziu synojnë prezantim dinjitoz të Kosovës

Albin Tahiri dhe Kiana Kryeziu, janë skitarët që do të përfaqësojnë Kosovën në Lojërat Olimpike Dimërore. Ata do të udhëtojnë drejt Kinës me objektiv të qartë: prezantimin dinjitoz të vendit tonë në këtë olimpiadë.(E pergaditi-Art KUQI)./21Media