Kievi do të qëndrojë nën shtetrrethim deri të hënën në mëngjes

Një shtetrrethimi në mbarë qytetin e Kievit që ka hyrë në fuqi pak më parë dhe do të zgjasë deri të hënën në mëngjes.

“Të gjithë civilët që janë në rrugë gjatë periudhës së shtetrrethimit do të konsiderohen anëtarë të grupeve sabotuese të armikut”, thanë autoritetet në Kiev.

Zyra e kryetarit të bashkisë sqaroi një njoftim të mëparshëm që thoshte se shtetrrethimi do të zgjaste nga ora 17:00-08:00 me orën lokale (15:00-06:00 GMT) çdo ditë.

Ora policore e vendosur tani nuk do të hiqet deri në orën 08:00 me orën lokale të së hënës./21Media

Back to top button