Kështu ka bërë të ditur  Evropoli

Kështu ka bërë të ditur  Evropoli

Kina dhe Hong Kongu janë dy qendrat më të mëdha të mallrave të falsifikuara, të cilat shiten në gjithë botën, ka bërë të ditur sot Evropoli.

Në vitin 2015, pothuajse 86 për qind e mallrave të falsifikuara në gjithë botën, në vlerë 396,5 miliardë dollarë, ishin me prejardhje nga këto dy territore, thuhet në raportin e Eurostatit, që përmban 74 faqe, transmeton AFP.