Kirurgu i dyshuar për ryshfet në Vushtrri, Qeveria e shkarkon nga pozita e anëtarit të Bordit në SHSKUK

Qeveria e Kosovës ka bërë të ditur se në mbledhjen e saj të 120-të ka marrë vendim për shkarkimin e anëtari të Bordit Drejtues të Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar nga Spitali i Përgjithshëm i Vushtrrisë, Dr. Isuf Zekaj.
Ndërkaq, para disa ditësh Gjykata Themelore – Departamenti i Krimeve të Rënda në Mitrovicë, e ka caktuar masën e arrestit shtëpiak ndaj Isuf Zekajt, njërit nga kirurgët që akuzohet për marrje të parave për trajtimin e pacientëve në Spitalin e komunës së Vushtrrisë.

Back to top button