Koka e tij është një vepër arti “çnjerëzor”

Annaberg-Buchholz Benny (29), emri i skenës “black_depression9” (gjithashtu emri i tij në Instagram), është një nga banorët më të spikatur të maleve Ore.
Tatuazhe enigmash, veshë të përgjysmuar, sy të zinj në katër vitet e fundit ai ka ndryshuar aq shumë pamjen e tij, saqë shumë pyesin: Çfarë fshihet pas fytyrës më të pazakontë të Saksonisë?
“Dua të dukem sa më çnjerëzor”, tha artisti për BILD. “Sepse njerëzimi më zemëron”, shtoi ai.
Për shembull, shumë kanë tatuazhe të ngjashme në trupin e tyre. “Por unë dua të jem individual si askush tjetër!” Përveç kësaj, ai është i pakënaqur me trupin e tij “të vjetër”. Transformimi deri më tani ka kushtuar rreth 20 mijë euro, transmeton rtv21.tv.
“Të gjithë duhet të bëjnë atë që i bën të lumtur dhe atë që i pëlqen, mendimi i të tjerëve nuk duhet të ketë rëndësi”, tha ai.
Transformimi i tij është larg nga përfundimi.
“Është një projekt i pafund deri në fund të jetës sime, të cilin e shijoj shumë”./21Media

Back to top button