Kolona në kufi, një orë pritje në Merdare

1 min read

Për të hyrë në Kosovë nga pika kufitare Merdare, mërgimtarët janë duke pritur deri një orë.

Sipas Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar, kolonat në këtë pikë kufitare janë deri 200 metra.

Po ashtu kolona deri në 100 metra kolonë ka edhe në pikën kufitare Dheu i Bardhë, ndërsa pritjet janë rreth 15 -20 minuta.

Në pikëkalimet e tjera kufitare hyrjet dhe daljet realizohen brenda 10 -15 minutash./21Media