Adresa e reduktimeve, nuk është KEK por KEDS dhe KESCO

Adresa e reduktimeve, nuk është KEK por KEDS dhe KESCO

Komisioni parlamentar i Zhvillimit  Ekonomik,  konstaton se KEDS dhe KESCO, janë përgjegjës për reduktimet e ashpra të energjisë elektrike. Kështu u tha pas takimit me menaxhmentin e KEK-ut,   në termocentralin Kosova B. Sipas, kryetares së komisionit,  Sala Berisha-Shala, KEK nuk ka asnjë problem sa i përket prodhimit të energjisë./21Media