Komisioni për Shëndetësi ngriti shqetësimin për helmim me ujë  

Pozita nuk i mbështet dy projektligjet të propozuara nga PDK e LDK
Dyshimet për helmim të qytetarëve me ujë të pijes në Han të Elezit e në Kacanik  u diskutuan edhe në Komisionin parlamentar të Shëndetësisë. Anëtarët e këtij komisioni u dakorduan që nesër t’i vizitojnë këto komuna. Në këtë mbledhje pozita nuk i mbështeti dy projektligjet për shëndetësi të propozuara nga PDK-ja dhe LDK-ja./21Media

Back to top button