Komuna do t’i inspektojë bizneset kundër duhanit

1 min read

Notice: Trying to get property 'post_excerpt' of non-object in /home/rtv21new/public_html/wp-content/themes/newsphere-pro/inc/hooks/hook-single-header.php on line 65

 

Drejtoria e Inspektorateve në komunën e Prizrenit ka njoftuar se nesër, me rastin e Ditës Botërore Kundër Duhanit, do të organizojë inspektime në kuadër të respektimit të Ligjit për Kontrollin e Duhanit dhe udhëzimit administrativ për mjediset pa tym duhani dhe vendosjen e shenjave për ndalimin e pirjes së duhanit në hapësirat e mbyllura.

DI ka theksuar se ky aktivitet ka për qëllim sensibilizimin e bizneseve dhe qytetarëve për respektimin e ligjeve dhe udhëzimeve administrative në fuqi.