Matoshi: Ndotja e ajrit mbetet problem i madh

Matoshi: Ndotja e ajrit mbetet problem i madh

Ministri në detyrë i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi mbajti konferencë e fundvitit në të cilën u prezantua puna një vjecare e kësaj ministrie. Ministri në detyrë Fatmir Matoshi tha se gjatë mandatit 1 vit e gjysmë ka marrë disa vendime të cilat kanë ndikuar në përmirësimin e gjendjes mjedisore.(Përgatiti: Valmire Hoti)./21Media